Accelerer din forretningsudvikling med strategiske alliancer og EU-støtteSeminar om Internet of Things og it-innovation i Horizon2020


Er du en mindre eller mellemstor virksomhed, der udvikler IKT teknologi og lever af at være foran markedet. Så er EU-støttemidler måske noget for dig.

EU investerer over de næste 6 år over 550 milliarder kr. inden for IKT-området. For mange virksomheder kan midlerne og EU-samarbejde virke uoverskueligt, men det behøver det ikke at være. Mange virksomheder har stor glæde af europæisk samarbejde og får rykket forretningen med de midler, man kan få andel i.

Med dette fokuserede seminar samler vi virksomheder, forskere og andre aktører med interesse for at skabe samarbejde og innovation med støtte fra 
EU’s Horizon2020.

Formålet er, at dele konkrete erfaringer fra nuværende og tidligere projekter, skabe netværk mellem aktører og orientere om mulighederne med EU-midler med særligt fokus på aktuelle IKT-emner inden for IoT.

Se det fulde program for dagen:

 


Derfor skal du deltage i Horizon2020 workshop


Samarbejdsmuligheder:
Mød forskere og andre virksomheder inden for IKT-specifikke områder og tag de første skridt mod et samarbejde.

Erfaringsudveksling: Få indblik i hvordan andre virksomheder har brugt EU-støtteordninger.

Profilering: Pitch dine interesser for deltagerne heriblandt Enterprise Europe Net work, som kan hjælpe med at finde relevante samarbejdspartnere.

Information: Hvilke støtteordninger EU tilbyder inden for IKT – er det forskningsarbejde om innovation eller direkte støtte til din virksomhed?

Fokus: Hvordan kan din virksomheds styrke komme i spil og få udbytte af EU-støttet samarbejde?

 

Arrangementet organiseres i samarbejde mellem Copenhagen EU Office, Cluster Excellence Denmark, Væksthus Hovedstadsregionen, Enterprise Europe Network og InfinIT Tid og sted

Dato:  10. november 2016
Tid:  Kl. 13.00-16.00
Sted:  DesignLab ITU, Rued Langgaardsvej 7, 2300 København S
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Merete Carlson, tlf. 20 75 71 45
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  8. november 2016


Se alle Infinit arrangementer

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet