CISS Innovation Factory Seminar – Fra ide til design


Fredag d. 28. februar kl. 09-12 afholder CISS Innovation Factory et åbent seminar, hvor vi bl.a. vil tale om de erfaringer vi har høstet igennem projektet.

Endvidere kommer Senior Technology Specialist Jørn Johansen fra Delta forbi og taler om hvorfor det er så svært at bringe vilde ideer ned på papir - og hvorfor det er vigtigt!

Dagen består af 3 indlæg, hvor der vil være god plads til kommentarer og debat.

Seminaret er rettet mod alle, der vil have input til forbedring af de indledende faser i et udviklingsprojekt, og til hvordan man kommer bedst fra start. Vores konkrete arbejde i projektet har været rettet mod såkaldte sikkerhedskritiske systemer, men vi vil i dette seminar fokusere mere på de brede sammenhænge. Seminaret har således relevans for både software- og hardwareudviklingsprojekter, små som store.

Dagens program:

  1. Introduktion v. CISS Innovation Factory
  2. Fra ide til design – hvorfor er det så svært? v. Senior Technology Specialist Jørn Johansen, Delta
  3. Innovationsfabrikken lukker, så hvad nu? v. CISS Innovation Factory

Efter dagens officielle program, vil der være mulighed for at drøfte samarbejde med CISS/AAU. Send gerne en mail i forvejen, hvis I har konkrete samarbejdsplaner i tankerne, så vi kan forberede os bedst muligt.

Tilmelding

Tilmelding senest tirsdag d. 25. februar 2014 gennem linket her.

Målgruppe

Alle med interesse i SW-udvikling, indlejrede systemer, kravspecifikation, software konceptudvikling, systemudvikling, funktionel sikkerhed etc.

Baggrund

Gennem projektet CISS Innovation Factory samarbejder CISS med små til mellemstore virksomheder omkring videreudvikling af ideer og koncepter indenfor indlejret software, herunder krav til sikkerhed som beskrevet i IEC 61508 (SIL).

InfinIT er sponsor ved arrangementet.Tid og sted

Dato:  28. februar 2014
Tid:  9.00-12.00
Sted:  CISS, Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Ø
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Mads Kronborg Agesen, CISS Innovation Factory, +45 9940 9970
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  25. februar 2014

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet