RFID i Danmark 2014


InfinITs interessegruppe for Sporings- og positioneringstjenester inviterer til konferencen RFID i Danmark 2014.

Torsdag d. 22. maj på IT Universitetet
på Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S

Formålet med konferencen RFID i Danmark 2014 er at præsentere de fordele, som virksomheder – både private og offentlige – kan opnå ved hjælp af Automatic Identification, Locating og Data Capture.

RFID er i højere grad ved at blive generelt kendt – men oftest kun som erstatning for stregkoder, som vi kender fra eksempelvis bibliokteksbøger.

Vi betragter enhver teknologi, som er i stand til at identificere et objekt eller person ved hjælp af radiobølger, som RFID-teknologi. Så i tillæg til de simple, passive label tags, omfatter det også aktive tags, NFC, Bluetooth, WIFI tags, RTLS, GPS m.m. samt software, der sikrer, at vi kan fange ERP-transaktioner ved automatisk identifikation af et bestemt objekt på et bestemt sted på givet tidpunkt.

I mange brancher er first-mover virksomheder allerede i gang med at spore, lokalisere, identificere og autentificere ved hjælp af RFID.

Hvorfor? – fordi de opnår signifikante fordele!

Hovedpointen med konferencen RFID i Danmark 2014 er at præsentere de fordele, som virksomheder – både private og offentlige – kan opnå ved hjælp af Automatic Identification, Locating og Data Capture.

Du vil på konferencen møde nøglepersoner fra virksomheder, som bruger RFID i produktion, logistik og retail samt til styring af værdifulde aktiver. Du kan også møde RFID-producenter og RFID-løsningsleverandører, som vil dele deres erfaringer om, hvordan de bruger RFID-teknologi til at optimere processer og skabe forretning i deres virksomheder.

Her vil fokus ikke være på teknologien, men på hvordan virksomheder opnår fordele. På konferencen vil du få mulighed for at høre både nationale og internationale indlæg om virksomheders resultater og erfaringer med brugen af RFID. Du kan høre indlæg, som for første og nok eneste gang bliver præsenteret i Danmark.

For at lære mere om aktuelle produkter og løsninger får du en enestående mulighed for at udforske vores store RFID-udstilling, hvor RFID-leverandører vil være klar til at forklare, demonstrere og svare på dine spørgsmål.

Hvis du gerne vil lære noget om RFID eller bare har brug for en brush-up, så vil du på dette års konference have mulighed for at deltage i en morgenseance med titlen ”Introduction to RFID”, som arrangeres af Teknologisk Institut.

Medlemmer af InfinIT får 15% rabat. Ordinær pris: 2.300 kr. Prisen for medlemmer af InfinIT er 1.955 kr.
Ved tilmelding skrives 'infinit' i feltet Code på tilmeldingsformularen på konferencens hjemmeside

 

Konferencen arrangeres af RFID i Danmark i samarbejde med:Tid og sted

Dato:  22. maj 2014
Tid:  08.00-16.30
Sted:  IT Universitetet, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S
Pris:  Medlemmer af InfinIT får 15% rabat. Ordinær pris: 2.300 kr. Prisen for medlemmer af InfinIT er 1.955 kr. Skriv 'infinit' i Code ved tilmelding for at få den reducerede pris.
Kontakt navn:  Anna Granau
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet