Optimering: LEAN/RFID og Sporing


Få et indblik i de erfaringer både større og mindre virksomheder har med optimering og find ud af hvilke muligheder, der er for din virksomhed.

it-forum midtjylland, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Nordvestjysk Erhvervsråd og Erhvervscenter samt ErhvervsCentret Ringkøbing Fjord Erhvervsråd inviterer til spændende arrangement om LEAN og RFID i sporing.

1. del kl. 9.00 – 12.00 LEAN
Dagens første del sætter fokus på LEAN. Teknologisk Institut vil fortælle om deres erfaringer med LEAN i produktudvikling. Herefter vil blandt andre Arla Foods og Færch Plast præsentere cases, der giver indblik i hvilke udfordringer, de som virksomheder har mødt samt hvilke gevinster, de har opnået ved indførelsen af LEAN.

2. del kl. 13.00 – 17.00 RFID og Sporing
Dagens anden del handler om RFID og sporing. Her er der rig mulighed for lære mere om RFID og høre om mulighederne i teknologien. Dansk Industri kommer med deres bud på, hvordan man som virksomhed kan reducere omkostninger ved at gøre processer intelligente. Efterfølgende præsenteres en række cases fra blandt andet fødevarebranchen og underholdningsindustrien med fokus på RFID og sporbarhed. Herefter vil Alexandra Instituttet give deltagerne et indblik i fremtidens muligheder med RFID og sporing. Afslutningsvist vil Væksthus Midtjylland fortælle om hvilke muligheder, du som virksomhed har for at få tilskud til udviklingsopgaver.

Det er muligt at tilmelde sig hele dagen eller vælge en af de to dele alt efter interesse.

Et mere detaljeret program for dagen er klar medio januar.

Tilmelding skal ske på itforums hjemmeside www.itforum.dk - find arrangementet i kalenderen.

Download invitation her (PDF-format)

 Tid og sted

Dato:  10. februar 2010
Tid:  Kl. 9.00-17.00
Sted:  Nupark 51
7500 Holstebro
Pris:  Pris for at deltage hele dagen inkl. frokost: 495 kr.; Pris for at deltage en halv dag ekskl. frokost: 295 kr.
Kontakt navn:  itforum
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  3. februar 2010

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet