Informationsmøde: Silicon Valley i Europa


Informationsmøde: Silicon Valley i Europa

Tirsdag 4. september 2012, kl. 15.00 - 17.30
Eigtveds Pakhus, Sal IV
Asiatisk Plads 2, København


Den tyske økonomi trives, og München blomstrer. Byen er den "hemmelige hovedstad" og det "ultimative hotspot" i Tyskland med et enestående økosystem af eliteuniversiteter, nationale forskningsinstitutioner som Fraunhofer og Helmholtz, fire Fortune 500 og seks DAX30 virksomheder samt ikke mindst mange innovative teknologi-startups. Tyskland er Danmarks største samhandelspartner og især Sydtyskland byder på et enestående attraktivt potentiale for samarbejde og afsætningsmuligheder for små og mellemstore danske teknologivirksomheder.

Kom til informationsmøde i Eigtveds Pakhus i København og tal med konsulenter fra Innovation Centre Denmark i München om mulighederne i Tyskland og chancerne for samarbejde og vækst. Mødet fokuserer på små og mellemstore virksomheders muligheder og skal være en appetitvækker til det Sydtyske marked.

> Download invitation i PDF herProgram

15.00   Velkomst og introduktion

Rikke Koch, Innovationskonsulent, InfinIT

Torben Lauridsen, Konsulent, Innovation Centre Denmark

15.20   Tyskland - rammebetingelserne

15.45   München - Silicon Valley i Europa

16.15   Innovation Centre Denmark i München ledsager danske teknologi-start-ups og SMV?EUR(TM)er på vejen fra viden og udvikling til afsætning og vækst på det tyske marked.

Du vil få tilbud om at deltage i et accelereret forløb, hvor du og din virksomhed bliver klædt på til at trænge ind på det tyske marked, og hvor du får adgang til netværk og viden, som kan spare dig uanet tid og penge samt bringe dig direkte i mål.

16.45   Q&A

17.00   Forfriskninger og tid til at netværke

Tid og sted

Dato:  4. september 2012
Tid:  15.00-17.30
Sted:  Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2, København
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Marianne Bentzen
Kontakt e-mail


Se alle Infinit arrangementer

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet