Inspirationsarrangement om IT i Indien


Indien har i mange år været kendt som "the outsourcing capital of the world", med størstedelen af Fortune 500 og global 2000, samt mange små og mellemstore virksomheder der benytter mulighederne for at accelerere deres udviklingsarbejde gennem samarbejde med Indiske IT specialister. De to primære drivere for udviklingen er pris og adgang til talent. Men billedet har ændret sig, og udover stadig stor vækst i på outsourcing området, ses der en enorm vækst indenfor "product startups" i takt med at itøkosystemet tager form.

Brug en eftermiddag på at få indblik i mulighederne for øget vækst gennem samarbejde med indiske specialister og mulighederne for jeres produkter på det enorme indiske marked.

Vi får selskab af en Prashanth Pattabiraman, der er involveret i to spændende indiske startups, Mobile Harvest og MixORG, der viser en del af det "nye" indiske it-økosystem. Efter indlæggene er der mulighed for at få en individuel og uforpligtende samtale med chef for ICDK i Indien, Tue Roth samt Prashanth Pattabiraman.

Tilmelding

Tilmelding skal ske via email til Claus Mortensen, CM@AGROPARK.DK senest den 29. november 2013.

 > Læs mere og se program i invitationen herTid og sted

Dato:  3. december 2013
Tid:  13.00-15.00
Sted:  Storcenter Nord - Konferencesalen, Finlandsgade 17, Århus N
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Claus Mortensen
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  29. november 2013

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet