Markedsadgang til Sydtyskland


Innovation Centre Denmark (ICDK) i München er etableret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Det har siden 2008 været vores opgave at sikre danske virksomheder og forskningsinstitutioner adgang til udenlandsk viden, netværk, teknologi, kapital og markeder. Med vores permanent lokale tilstedeværelse i München har vi adgang til stærke forskningsmiljøer, aktive klynger, netværk og virksomheder.

Hvorfor Sydtyskland:

  •  Tyskland er Europas største økonomi
  •  Bayern er Tysklands rigeste delstat
  •  8 ud af 30 DAX virksomheder + Fraunhofer, Max-Planck, Siemens CT etc. har hovedkontor i München

Målgruppe

Mødet er en unik mulighed for innovative teknologivirksomheder og start-ups, der har ambition om udviklings- og forretningssamarbejde med tyske teknologivirksomheder og potentielle kunder i et af Europas Hot Spots. Mødet giver
mulighed for at høre nærmere om internationaliserings- og innovationsmuligheder via sydtysk markedsadgang. Desuden står konsulenterne fra ICDK efter mødet til rådighed til individuel opfølgning og rådgivning.

Agenda

ICDK informerer i samarbejde med repræsentanter fra Region Midtjyllands internationaliseringsprogram GLOBALmidt om det sydtyske marked, med særlig fokus på mulighederne indenfor vores sektorer Life Science, Cleantech og IKT. Vi inviterer derfor til et informationsseminar den 02. december kl. 13:00 med fokus på muligheder og udfordringer på det tyske marked. Informationsmøde lægger op til at samle et netværk til en business mission i foråret 2014.

Tilmelding

Tilmelding via email til Claus Mortensen, CM@AGROPARK.DK inden 27.11.13.

> Læs mere og se program i invitationen herTid og sted

Dato:  2. december 2013
Tid:  13.00-16.00
Sted:  INCUBA, Lokale 5-6, Åbogade 15, Århus N
Kontakt navn:  Claus Mortensen
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  26. november 2013

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet