RFID-konference 2013


InfinIT er medarrangør på RFID konference 2013, der afholdes den 30. maj i København. Konferencen er er et samlingspunkt for alle, der beskæftiger sig med RFID-teknologier – men det er også en enestående mulighed for alle andre til at stifte nærmere bekendtskab med hvilke fordele både private og offentlige virksomheder kan opnå ved anvendelse af teknologierne.

Om konferencen:

RFID, NFC, Sensor Networks og RTLS bliver stadig mere udbredt inden for mange brancher – og til mange forskellige opgaver i forskellige dele af virksomhederne. Konferencen giver dig mulighed for at lære meget mere om dette.

Fokus er ikke på selve teknologien, men på hvordan virksomheder opnår økonomiske fordele og på konferencen vil der være mulighed for at høre både nationale og internationale præsentationer af over 20 virksomheders resultater og erfaringer. På konferencen vil du kunne høre præsentationer, der for første og nok eneste gang vil blive præsenteret i Danmark.

Igen i år vil der på konferencen være den største samlede RFID-udstilling, hvor leverandørerne står klar til at fortælle, demonstrere og svare på spørgsmål. Der vil desuden blive afviklet en række emnespecifikke workshops. Ideen er, at hvis man ikke kan/vil bruge en hel dag på konferencen, kan man vælge kun at tilmelde sig til en workshop og samtidig få frokost og adgang til udstillingen med i prisen. Deltager man i hele konferencen er deltagelse i workshops inkluderet i prisen.

> Læs reportage fra dagen her


Læs hele programmet og se udstillerlisten på rfididk2013.dk.

 Tid og sted

Dato:  30. maj 2013
Tid:  8.30-15.15
Sted:  IT-Universitetet, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København
Pris:  Pris for deltagelse i hele konferencen er DKK 2.300,-. Ved tilmelding inden den 30. april er prisen dog DKK 2.000,-. Alle priser er eksklusiv moms.
Kontakt navn:  Anna Granau
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet