Jesper Thestrup, In-JeT ApS

Jesper Thestrup direktør og CTO i In-JeT ApS. Han er uddannet civ.ing. fra Danmarks Tekniske Universitet og er senere videreuddannet på Copenhagen Business School og INSEAD. Han arbejdede en årrække i en førende elektronikvirksomhed i Danmark og i USA bl.a. som teknisk og administrerende direktør. I 1997 grundlagde han In-JeT ApS, som er en forskningsvirksomhed der beskæftiger sig med internetbaserede it-løsninger og services indenfor bl.a. telemedicin. Han har været involveret i EU forskning i mere end 10 år, og deltaget i mere end 12 forskellige EU støttede forskningsprojekter i rollen som konceptdesigner, softwarearkitekt og business developer. Han har været teknisk projektleder og er forfatter og medforfatter af mange papers om implementering af avancerede it-løsninger.

Oplæg: Net innovation - Andre aspekter af Fremtidens Internet

Læs mere:

> SummIT forside
> Slideshow med stemningsbilleder
> Stemningsbilleder på Flickr
> Program (med downloads)
> Keynote speakere
> Kontakt

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet