DIGITAL ENERGY 1.0 // Digitale udfordringer i Offshoreindustrien


Offshoreenergy.dk og InfinIT inviterer til nyt Innovationsforum med fokus på nye teknologier og deres anvendelsesmuligheder inden for digitalisering i vind, olie & gas industrien.

Program

15. jan. 2019 FORUM 1 // UDFORDRINGER
DIGITALE UDFORDRINGER I OFFSHOREINDUSTRIEN
Introduktion, ekspertoplæg og sparring om industriens største udfordringer og muligheder i arbejdet med digitalisering. Vær med til at pege på de mest centrale teknologier for offshoreindustrien fremadrettet. 

11. apr. 2019 FORUM 2 // MULIGHEDER
NYE TEKNOLOGIER OG MULIGHEDER
Her har vi identificeret konkrete teknologier, der vil være centrale for offshorebranchen. Vi går til sagen med dybdegående oplæg og demoer af de udvalgte teknologier, og ser på omsætning af de teknologiske muligheder til egen virksomhed.

11. aug. 2019

FORUM 3 // LØSNINGER
HACKATON
Vi samler erfaringerne fra de forrige arrangementer og hacker de udfordringer, vi har sat i fokus. De digitale muligheder bliver bragt i spil, og konkrete forslag til innovationsinitiativer bliver udfoldet.

Download flyer

HVEM KAN DELTAGE ?

DIGITAL ENERGY 1.0 er for dig, der ser muligheder i digitalisering inden for vind, olie & gas. Du kan fx arbejde med industriens udfordringer igennem forretningsudvikling, dataanalyse, IT-sikkerhed, kunstig intelligens, business intelligence etc.

HVAD ER AMBITIONEN ?

Det nye Innovationsforum er startbane til nye potentielle innovationsprojekter. Projekterne er baseret på vores anerkendte CRIF-MODEL©, hvor problemejere og -løsere fra industrien i fællesskab reducerer omkostninger gennem innovation.

HVORFOR SKAL DU DELTAGE ?

Offshoreenergy.dk og InfinIT samler industriens relevante virksomheder og videnaktører i et Innovationsforum for digitalisering. Igennem aktiv deltagelse styrker du dine muligheder for at præge udviklingen af nye innovationsprojekter og samarbejder.


TILMELDING

Gratis deltagelse for medlemmer af Offshoreenergy.dk og InfinIT
Pris for ikke-medlemmer er 3.750 kr. for alle arrangementer.
3 arrangementer om året af 4 timers varighed
Arrangementerne bliver afholdt hos medlemmer af Offshorenergy.dk og InfinIT.

 Tid og sted

Dato:  15. januar 2019
Tid:  Kl. 10.00-14.00
Sted:  Semco Maritime A/S, Esbjerg Brygge 30, 6710 Esbjerg
Pris:  Gratis deltagelse for medlemmer af Offshoreenergy.dk og InfinIT Pris for ikke-medlemmer er kr. 5.000
Kontakt navn:  Laura Møller, tlf. 93 50 88 04
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer