Augmented reality - teknologi og forretningspotentiale


Den 3. september kan du møde landets førende forskere og udviklere inden for augmented reality. Hør om de mest spektakulære cases og bliv opdateret på teknologiens nyeste muligheder!

Berigende og med stort forretningspotentiale
Augmented reality er et af tidens buzzwords – og med rette. Teknologien giver en masse nye muligheder for at berige især smartphoneapps, samtidig med at den indeholder et stort oplevelses- og forretningsmæssigt potentiale.

Det ekstra lag ovenpå virkeligheden giver helt nye muligheder
Ved at lægge et ekstra lag på virkeligheden kan teknologien bringe oplevelsen og markedsføringen af produkter og services derud, hvor traditionelle medier endnu ikke er nået.

Om oplægsholderne
Jens Rimestad
Jens er forsknings- og innovationsspecialist ved Alexandra Instituttet og vil fortælle om de nyeste forskningsresultater inden for augmented reality og 3D på mobile enheder – og hvordan disse er tilgængelige for at skabe ny værdi i nye typer multimedieproduktioner.

Balasuthas Sundararajah
Suthas er direktør for Redia og vil fortælle om Redias smartphoneprojekter, og hvordan augmented reality skabte værdi for en række kunder i samarbejde med Alexandra Instituttet – bl.a. Skovgaard Museet, Hammershøi, BogPris 2012/2013 og Statens Museum for Kunst.

Undervejs serverer vi kaffe og kage, og efterfølgende vil der være mulighed for at hænge ud med oplægsholderne og de andre deltagere – så længe man orker.

Download programmet her.

Tilmelding skal ske ved at sende en mail til Marie Rørdam Fenger

Om Redia
Redia er en design- og softwarevirksomhed, der har til huse i IT-byen Katrinebjergs innovative miljø i Århus. Gennem de sidste 6 år har virksomheden leveret software, der gør det muligt at formidle via nye medier og teknologier - fx på storskærme, mobiltelefoner og interaktive vægge. Redia har fokus på at individualisere de enkelte systemer og designs, så de skaber præcis den ønskede stemning og værdi. Det er vigtigt for Redia, at formidlingen får kant og giver brugeren en oplevelse. Vi kan levere digitale formidlingsteknologier med et flot visuelt layout og en intuitiv brugergrænseflade

Om Computer Graphics Lab
Computer Graphics er et af Alexandra Instituttets 9 labs. Vores teknologiforståelse udvikler sig i takt med den nyeste forskning på området, og vores softwareløsninger går forud for det, der findes på markedet. Vi er ikke begrænset af eksisterende rammeværktøjer, men udvikler vores egne, hvilket giver mere innovative produkter. Vores team består af kandidater og ph.d.er inden for datalogi og kvantefysik, og vores faglige omdrejningspunkt er bl.a. fotorealistisk rendering, medicinsk simulation, visualisering af store datamængder, acceleration af dataintensive beregninger på moderne grafikprocessorer og fysisk baseret animation.Tid og sted

Dato:  3. september 2013
Tid:  14.00-16.00
Sted:  IT-Universitetet, 5. sal, Rued Langgaards Vej 5B, 2300 Kbh. S
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Marie Rørdam Fenger, tlf. 30 76 07 22
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet