Big data i dansk produktion


Mød frontløberne inden for big data og hør hvilke krav, der stilles til fremtidens datadrevne produktionsvirksomhed

What’s in it for me? Dette er selvsagt det første spørgsmål, som virksomhedsejere og IT-chefer vil have svar på, når de overvejer at integrere anvendelsen af big data i virksomhedens fremtidige forretningsstrategi. Ser man på internationale undersøgelser af det økonomiske potentiale knyttet til big data, peger alt imidlertid på, at de store mængder af data rent faktisk rummer et stort økonomisk potentiale. Big data er blevet en lukrativ forretning, og selv mindre virksomheder står til at vinde meget ved i højere grad at fokusere på datadrevet forretningsudvikling og anvende Big data-elementer.

På denne konference får du mulighed for at møde danske frontløbervirksomheder og høre, hvilke gode og dårlige erfaringer de har gjort sig i forhold til at arbejde strategisk med (big) data. Du vil yderligere blive introduceret til, hvordan selv mindre virksomheder, der ikke har samme ressourcer som de store, let og lavpraktisk kan komme i gang med at arbejde strategisk med data. Afslutningsvist vil du få indblik i de international trends, som også danske virksomheder bliver nødt til at forholde sig til i de kommende år.

Se programmet for dagen og tilmeld dig herTid og sted

Dato:  3. juni 2015
Tid:  Kl. 9.30-16.40
Sted:  Aarhus
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Peter Lemcke Frederiksen, tlf. 72 20 20 74
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet