Big Data og datadrevet forretningsudvikling


Dagen 2014

Hvordan styrker det konkurrenceevnen?
 

Virksomheder: Bliv gearet til at lykkes med Big Data og datadrevet forretningsudvikling som middel til at konkurrere på produkt og service innovation og service-baserede forretningsmodeller.

Myndigheder: Forstå hvordan I gør jeres data parate til Big Data og datadrevet forretningsudvikling.

Virksomheder og kommuner: Gør jer parate til offentlig-privat samarbejde om udvikling af velfærdsydelser vha. Big Data og datadrevet forretningsudvikling.

Hør om den seneste forskning i Big Data og datadrevet forrretningsudvikling på DTU, og hvordan den er anvendelsesorienteret.

Få skærpet din tilgang til at håndtere ledelse, organsering, HR og IT i forbindelse med Big Data og datadrevet forretningsudvikling i virksomheder.

Få indblik i de dygtigste DTU-studerendes arbejde med at lykkes med Big Data og datadrevet forretningsudvikling under uddeling af en 1. pris.

Mød professor Martin Kenney, Center for Science & Innovation Studies, University of California Davis og innovationsguruen Soren Kaplan, InnovationPoint, Silicon Valley – to af USA’s førende ekspertrådgivere i Big Data og datadrevet forretningsudvikling.

Konferencen henvender sig til det strategiske ledelsesniveau i private virksomheder og offentlige myndigheder.

Download programmet herTid og sted

Dato:  20. november 2014
Tid:  Kl. 8.30-16.00
Sted:  DI, Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Pris:  2.995,- pr. deltager (ex. moms).
Kontakt navn:  Chefkonsulent Christian Graversen, DI ITEK tlf. 21288419
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet