Danmark som telemedicinsk foregangsland


Alexandra Instituttet, DELTA, FORCE Technology og Teknologisk Institut er gået sammen om et telemedicinsk forretnings- og software-økosystem. Et økosystem, der skaber sammenhæng og markedsudvikling – og dermed markant fremdrift for telemedicinske virksomheder og for sundhedsvæsnet i Danmark.

På seminaret vil en række tanker og intentioner med økosystemet blive præsenteret, ligesom der vil blive inviteret til samarbejde, vidensdeling og partnerskab. Programmet byder på indlæg fra et bredt udsnit af vigtige aktører på det telemedicinske landskab i Danmark, Norge og Sverige.

Læs mere i invitationen her eller download program for dagen her.

Tilmelding sker via IDAs hjemmeside: http://ida.dk/event/301653

OBS: Ved tilmelding skal du oprette dig som bruger på IDAs tilmeldingsmodul – men du bliver ikke medlem af IDA og du vil ikke blive afkrævet nogen form for medlemskontingent.

Seminaret er arrangeret af FORCE Technology, Selskabet for Sundhed, Velfærd og Teknologi ved Ingeniørforeningen i Danmark, Alexandra Instituttet, DELTA og Teknologisk Institut.Tid og sted

Dato:  29. august 2013
Tid:  10.00-16.00
Sted:  Ingeniørhuset i København, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Pris:  650 kr
Tilmeldingsfrist:  23. august 2013

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet