Embedded Everywhere


Den 26. oktober er der fokus på IoT, Embedded tech and business outlook, Systems engineering and modeling, IoT devices and technologies og Embedded high performance computing. Mød leverandører og ikke mindst hundredevis af branche-kollegaer.

En unik og ny event med internationalt potentiale i Danmarks største teknologihus, Ingeniørhuset på Kalvebod Brygge. En event hvor du som udstiller kan møde 500 dedikerede branchefolk.

Embedded Everywhere sætter fokus på den teknologi, der kan gøre fremtidens produkter mere intelligente og effektive. Danmark er førende inden for en række embedded-teknologier, og dette høje niveau skal vi forsætte med at udvikle.

En hel dag, hvor branchen samles for at få indsigt i et af de hurtigst voksende områder i elektronikbranchen. En faglig og målrettet event uden sidestykke med topseminarer, opdatering og netværk.

Arrangører: Den faglige kvalitet på konferencen sikres af et samarbejde mellem IDA, Industriens Fond, DI ITEK og DTU Compute. 

Se program for dagen og tilmeld dig her.

 Tid og sted

Dato:  26. oktober 2015
Tid:  8.30-18.00
Sted:  Ingeniørhuset i København, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Pris:  650 kr

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet