Gå-hjem-møde om virksomheders erfaringer med at implementere og anvende personas


Program

14.00–14.30:  

Kirsten W. Jørgensen, It-chef CBS

Kirsten vil fortælle om processen med at få skabt accept og ejerskab af personas i organisationen og hvordan de har arbejdet med at implementere metoden. Desuden,
hvordan CBS' it-afdeling har formået at bruge metoden efterfølgende og med hvilket formål og resultat. Kirsten har som seniorleverandør været dybt involveret i videreudviklingen af cbs.
dk, hvor personas er blevet andvendt.

14.30–14.45:   Spørgsmål og diskussion
14.45–15.00:   Pause
15.00 15.30:  

Flemming Rubak, Lead UX hos Bankdata

Flemming vil fortælle hvordan Bankdatas personaer møder den virkelige verden, fra persona-story til måling af tilfredshed. Bankdata udvikler web- og mobilapplikationer for bl.a. Jyske Bank og Sydbank m.fl. I Bankdata hjælper personaer med at udvikle og evaluere forretningsidéer. Persona bliver inddraget i designprocessen og er omdrejningspunkt for surveys og usabilitytesting.

15.30–15.45:   Spørgsmål og diskussion
15.45–16.00:   Afrunding og farvel

 

Download program som pdf.Tid og sted

Dato:  22. oktober 2014
Sted:  IT-Universitetet i København
Kontakt navn:  Suzanne Yaganeh, IT-Universitetet
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  19. oktober 2014

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet