Global Innovation Camp 2014


- Forretningsudvikling for den innovative teknologivirksomhed

Åbn døren til Sydtyskland og Verden!

Et forløb for virksomheder, der har ambition om udviklings- og forretningssamarbejde med tyske teknologivirksomheder og potentielle kunder i et af Europas Hot Spots - München.

OM PROGRAMMET:

GLOBAL Innovation Camp 2014 er et fokuseret udviklings- og internationali-seringsforløb der tilbydes til nordjyske virksomheder, der arbejder med innovative teknologier.
Forløbet udbydes i samarbejde med Innovation Center Denmark i München til maks. 10 virksomheder, der indgår i et eksklusivt netværk. Virksomhederne vil gennem forløbet opnå essentiel markedsviden samtidig med at de får muligheden for at styrke deres tekniske know-how og kompetencer samt etablere udviklings- og forretningssamarbejde med udvalgte tyske teknologivirksomheder.

Forløbet strækker sig fra februar til september 2014 og omfatter to fællesmøder, en studietur til München samt 10 timers individuel rådgivning.

> Læs mere i invitationen her

 Tid og sted

Dato:  1. februar 2014 - 30. september 2014
Sted:  Aalborg og München

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet