Infomøde: Vækst gennem internationalisering


INFOMØDE: VÆKST GENNEM INTERNATIONALISERING - FIND DEN RETTE IT-SAMARBEJDSPARTNER I SILICON VALLEY

Kom til morgenmøde i INCUBA Science Park - Katrinebjerg den 13. marts 2013 fra kl. 09.00 til 10.30 og hør mere om dine mulighederne for deltage i SCALEit-programmet. Mødet drejer sig konkret om din mulighed for at komme en uge til Silicon Valley den første uge i juni 2013.

Internationaliseringsprogrammet GLOBALmidt arrangerer i samarbejde med it-forum midtjylland og SCALEit Ignite-programmet en netværkstur til Californiens guldkyst for regionale IT- og Cleantech virksomheder.

Du vil kunne høre mere om dine muligheder i Silicon Valley, om indholdet af turen og samtidig høre om nogle af de erfaringer, andre regionale iværksættere har gjort med både SCALEit og Silicon Valley.Læs mere om SCALEit-programmet her.

Initiativet henvender sig til ambitiøse teknologivirksomheder, som udvikler løsninger med globale skaleringsmuligheder.

Tilmeld dig her

Sted
INCUBA Science Park A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Mødelokale 6

Arrangører
GLOBALmidt, Agro Business Park A/S og it-forum midtjylland

Kort om GLOBALmidt
GLOBALmidt er region Midtjyllands Eksport- og Internationaliseringsprogram. Programmet kører indtil udgangen af 2014 og rummer en række aktiviteter for små og mellemstore virksomheder fra Region Midtjylland, der har ambitioner om og potentiale for international vækst og eksport. Programmet er finansieret med midler fra Region Midtjylland, Den Europæiske Regionale Udviklingsfond samt medfinansiering fra de deltagende virksomheder.

Aktiviteterne gennemføres af et konsortium af partnere, der hver især og sammen har ansvaret for de konkrete aktiviteter. Eksterne konsulenter vil efter udbud ligeledes medvirke til gennemførelsen. Med i GLOBALmidt konsortiet er: Dansk Eksportforening, Håndværksrådet, Agro Business Park/Europe Enterprise Network, Via University College Horsens samt Central Denmark EU Office, Bruxelles.

Læs mere information om GLOBALmidt her.

Yderligere information
Claus Gunge Ellegaard Mortensen, projektleder, T: 8999 2513, M: 4030 4820, cm@agropark.dkTid og sted

Dato:  13. marts 2013
Tid:  09.00-10.30
Sted:  INCUBA Science Park A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Mødelokale 6
Kontakt navn:  Claus Gunge Ellegaard Mortensen, projektleder, T: 8999 2513, M: 4030 4820
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet