Innovation Camp i Korea


Dansk Lyd og BrainsBusiness arrangerer i tæt samarbejde med Innovation Centre Denmark, Seoul en femdags Innovation Camp i Korea for udvalgte danske lyd- og IT-virksomheder og start-ups. Campen finder sted den 19.-23. januar 2015 med udgangspunkt i og omkring Seoul.

Koreanerne har en enorm appetit på nye teknologier og applikationer og en stærk industri for forbrugerelektronik, som tilsammen udgør et stort potentiale for lydteknologiske og IT-baserede innovationer. Dette gør Korea til et åbenlyst hub for at udvikle og skabe vækst for forretningen i hele Asien.

Læs mere om fordelene ved at deltage og se de tentative planer for campen her.

Hvis du er interesseret i at deltage, kan du få indflydelse på programmet ved allerede nu at kontakte Eske Knudsen, mail: eskn@dtu.dk og tlf. nr. 2112 3566, eller Birgit Pia Nørh, mail: bpn@brainsbusiness.dk og tlf. nr. 99 40 80 85.

Dansk Lyd og Innvation Centre Denmark, Seuol, afholder i november workshop om Innovation Campen - læs mere om dette her.Program

Intet program

Tid og sted

Dato:  19. januar 2015 - 23. januar 2015
Sted:  Seoul, Korea
Kontakt navn:  Eske Bo Knudsen, DTU og Birgit Pia Nøhr, BrainsBusiness
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet