Interaktionsdesign og usability-evaluering


Kom foran konkurrenterne med it-systemer, der kan bruges

It-systemer skabes til at løse forskellige opgaver, men mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Det kan der gøres noget ved, og den it-udvikler eller den virksomhed, der tager problemerne alvorligt, vil opnå en konkurrencefordel på markedet. Fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering har fokus på at skabe it-systemer til brugerne og på at teste, evaluere og redesigne systemerne, så de opnår høj usability.

Udbytte
På fagpakken i Interaktionsdesign og usability-evaluering får du viden om udvikling af interaktionsdesign og brugergrænseflader, hvor brugeren er i centrum. Du lærer metoder til at evaluere et eksisterende it-system eller en prototype af et nyt system ud fra brugerens synspunkt, til at udvikle et redesign,implementere forbedringer og evaluere den nye version af it-systemet. Du får konkret erfaring med at anvende principper, teorier og metoder til usalibity-evaluering og interaktionsdesign på et interaktivt system og med at planlægge og organisere en evaluerings- og designproces.

Læs mere herTid og sted

Dato:  28. august 2015 - 22. januar 2016
Tid:  1. juni 2015
Sted:  Aalborg Universitet, Institut for Datalogi, Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Øst
Kontakt navn:  Kontorfuldmægtig Lene Even, tlf. 99 40 88 53
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  1. juni 2015

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet