Java 8 lambda nighthacking


InfinIT og Javagruppen inviterer til:

Java 8 lambda nighthacking

med Brian Goetz, Stephen Chin og Stuart Marks

16. januar 2014 i Aalborg

 

Arrangementet foregår den 16. januar 2014 med indtil videre 26 samtidige lokationer fordelt over hele verden!

I Aalborg samles vi på Aalborg Universitet i auditoriet på Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Ø (kort). Her er InfinIT sponsor for pizza og sodavand!

Tilmelding er nødvendig og sker her: http://meetu.ps/27CRRj

Sidste frist for tilmelding er 14. januar (af hensyn til pizza og praktisk afvikling).

Der vil være pizza til alle forhåndstilmeldte deltagere kl. 18.00. Kl. 19.00 starter nighthacking-arrangementet som løber frem til ca. kl. 22.

Det er gratis for Javagruppens medlemmer at deltage. Der er begrænset antal pladser efter først-til-mølle princippet. Hvis der skulle være ledige pladser, er ikke-medlemmer, som ikke har deltaget før, velkomne til at deltage gratis for at se om det faglige indhold og fællesskab hos Javagruppen kan friste.

Husk at medbringe en bærbar computer så I har mulighed for at få skrevet noget kode sammen med Brian. Og læs evt. mere om nighthacking-arrangementet her: http://steveonjava.com/nighthacking-worldwide-event-with-brian-goetz/

 Tid og sted

Dato:  16. januar 2014
Tid:  18.00-22.00
Sted:  Aalborg Universitet, Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Ø, lokale: Auditoriet
Pris:  Det er gratis for foreningens medlemmer at deltage. Der er begrænset antal pladser efter først-til-mølle princippet. Hvis der skulle være ledige pladser, er ikke-medlemmer, som ikke har deltaget før, velkomne til at deltage gratis for at se om det faglige indhold og fællesskab hos Javagruppen kan friste.
Tilmeldingsfrist:  14. januar 2014

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet