Nutidens udfordringer - fremtidens løsninger


Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser inviterer til konferencen "Nutidens udfordringer – fremtidens løsninger" i Tivoli Congress Center i København den 29. oktober 2013. Konferencen er det officielle, danske startskud på Horizon 2020.


Europa skal tilbage på vækstsporet og op i gear. Det haster med at finde løsninger på en række samfundsmæssige udfordringer: Vi halter bagefter i den globale konkurrence, produktiviteten står i stampe, Europas floder flyder over, og kloden smelter. Nyskabende, innovative løsninger udtænkt af de bedste forskere og fagfolk fra forskellige brancher og lande er vejen ud af krisen og svaret på mange af de udfordringer, vi står overfor.

Med ca. 530 milliarder kroner investerer EU i de kommende år massivt i forskning, innovation og udvikling. Det sker via programmet Horizon 2020, der vil støtte de bedste idéer. Danske forskere og virksomheder skal også fremover være blandt de bedste til at få de gode idéer og realisere dem – ikke alene til gavn for vækst og velfærd i Danmark, men også for at bevæge Europa mod en lysere fremtid.

Mød InfinIT på konferencen:

Direktør for InfinIT, Kim Guldstrand Larsen, vil deltage i sessionen 'Excellence' kl. 14.45-15.45.

Du vil desuden kunne møde repræsentanter for InfinIT på en stand ved konferencen.

Tilmelding:

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 21. oktober 2013 på www.fivu.dk/horizon2020.
Det er gratis at deltage.
Tid: Tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 9 til 17.
Vil du vide mere: Se www.fivu.dk/horizon2020 eller kontakt EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation på telefon 3544 6240 eller via e-mail eurocenter@fi.dk.

> Download invitation

Konferenceprogram

Konferencen byder på spændende oplæg fra en lang række fremtrædende forskere og erhvervsfolk, rådgivere og repræsentanter fra Uddannelsesministeriet og Europa-Kommissionen. Sideløbende med oplæggene vil der være forskellige stande med EU-projekter, hvor forskere og virksomheder fortæller om deres erfaringer og resultater. Der vil også være stande, hvor du kan få rådgivning. I Speakers' Corner kan du møde erhvervsfolk og forskere, der fortæller om, hvordan et EU-projekt er vejen til ikke alene penge men også viden, netværk og nye markedsmuligheder.

Læs mere på www.fivu.dk/horizon2020 og følg os på Twitter på #H2020dk.Tid og sted

Dato:  29. oktober 2013
Tid:  09.00-17.00
Sted:  Tivoli Congress Center, København
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation på telefon 3544 6240
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  21. oktober 2013

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet