Open Day - få andel i 80 millioner Euro


IT- og webentreprenører har nu en enestående mulighed for at få direkte finansiering, coaching og netværk til at skabe innovative applikationer med disruptiv teknologi. Den Europæiske Kommission lancerer lige nu et massivt udbud, hvor 16 start-up acceleratorer fra hele Europa rækker ud til entreprenører, SMV’er og start-ups for at distribuere de 80 mio. Euro, som er sat af til netop dette nyskabende projekt.

Kom til Open Day tirsdag den 2. december i Vitus Bering Innovation Park og hør, hvordan du kan få andel i de 80 mio. Euro – herunder konkrete informationer om muligheder, vilkår og deadlines.

Alt hvad du behøver, er en god ide, et godt team, en forretningsplan og et brændende ønske om at være med til at skabe den nye bølge af digitalisering. Grib muligheden og bliv en del af FIWARE Accelerator Programme, så du kan være med til at ændre hverdagen for virksomheder og organisationer i en række forskellige sektorer.

FIWARE tilbyder innovative, standard internet-komponenter, som gør det muligt for deltagende virksomheder at skabe og levere fremtidige internet-applikationer og -services hurtigt og omkostningseffektivt; kort sagt, så leverer FIWARE teknologien, så du kan realisere dine projekter.

Til Open Day kan du høre mere om mulighederne for at deltage i FIWARE Accelerator Programme og i særdeleshed om acceleratoren INSENSe, som bl.a. søger SMV’er inden for energiområdet. Der vil ligeledes være rig mulighed for at netværke med vigtige aktører fra FIWARE programmet samt få indsigt og inspiration fra de andre deltagende virksomheder. Alle deltagere har 99 sekunder til at præsentere deres virksomhed – på den måde skabes der grobund for idéudveksling og mulige samarbejder.

FIWARE projektet er opdelt i flere faser, hvoraf FIWARE Accelerator Programme er den tredje – i den igangværende fase to testes FIWARE platformen via en række case projekter. Ét af disse case projekter - FINESCE - har ansvaret for at afprøve FIWARE standard internet-komponenter i energisektoren. Dette har FINESCE gjort gennem en række teststeder rundt omkring i Europa – bl.a. et levende laboratorie i Stenderup syd for Horsens.  Den 2. december har du ligeledes mulighed for at opleve dette levende laboratorium, da første halvdel af dagen finder sted her. Ønsker du kun at høre om FIWARE Accelerator Programme, skal du først møde op i Vitus Bering Innovation Park kl. 12.30.

Læs mere og tilmeld dig her.Tid og sted

Dato:  2. december 2014
Sted:  Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaards Vej 4a
8700 Horsens
Kontakt navn:  Ronnie Ranch Hedegaard
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet