Projektet der udløste "Jakob Nielsen-prisen" 2014 (København)


På World Usability Day i november modtog Jens Sandberg Madsen, User Experience Specialist i Danske Bank, den nystiftede Jakob Nielsen-pris for at "have arbejdet ihærdigt for at skabe et mere brugervenligt produkt og for at være lykkedes med dette til gavn for brugerne og forretningen". Prisen blev overrakt på World Usability Day 2014 af Lene Nielsen.

Vi har spurgt Jens, om han vil fortælle om projektet, der udløste prisen, Danske Letbank, på et gå hjem-møde for UX Danmarks/SIGCHI.dk's medlemmer.

Oplægget vil omhandle:

  • Hvordan letbank er blevet til, og hvordan den ser ud
  • Hvordan målgruppens særlige behov nødvendiggjorde grundlæggende anderledes beslutninger. Bl.a. et nyt, wizard-baseret UX design, der skulle være så enkelt, at det inviterede til at blive brugt
  • Learning points fra rekruttering, interview og usability-test
  • Letbank har til formål at gøre det nemt for alle at komme i gang med at betjene sig selv på nettet, særligt ældre borgere.

Tidspunkt og sted:

 

  • Aarhus den 7. maj 2015 kl. 15.00-16.30
    Auditoriet, Edwin Rahrs Vej 40, 8220 Brabrand
  • København den  12. maj 2015 kl. 15.00-16.30
    Filmsalen, Holmens Kanal 12, 1092 København K

Læs mere om SIGCHI.dk og tilmeld dig herTid og sted

Dato:  12. maj 2015
Tid:  Kl. 15.00-16.30
Sted:  Filmsalen, Holmens Kanal 12, 1092 København Ø

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet