Tecpoint 36 årskonference - Evne til produktudvikling


Fremtidens succes for danske virksomheder ligger i evnen til produktudvikling.

Danmark har i mange år investeret i innovationstiltag, men uden produktudvikling forbliver de gode idéer på tegnebrættet. Ligeledes er der fokus på at opretholde produktion i Danmark. Men uden succesfuld produktudvikling er det utopisk at tale om fremtidens produktion.

Produktudvikling er ofte det undervurderede trin imellem produktidé og produktion. Styrker vi ikke evnen til produktudvikling, er investeringerne i innovation og produktion spildte. Det er også værd at overveje, hvor meget mere udbytte stat, fonde og investorer kunne få ud af deres tilskud og investeringer, f.eks. i innovationsmiljøer, hvis virksomhederne i højere grad evnede at udvikle produkter, der kan sættes i produktion og sendes på markedet.

Tecpoint har været med som partner i denne omfattende undersøgelse, der kortlægger danske virksomheders evne til produktudvikling. Undersøgelsens resultater vil skabe et nyt og solidt grundlag for debatten om, hvordan vi i Danmark kan realisere vores innovative produktidéer og dermed øge vores internationale konkurrenceevne, eksport og vækst. En situation, som kræver danske virksomheder evner at håndtere produktudvikling mindst ligeså effektivt, som lande såsom Tyskland, Kina og Korea.

Hvor står danske virksomheder i dag?
Denne undersøgelse giver os den nødvendige indsigt, og de deltagende virksomheder modtager til gengæld en benchmarking i forhold til de øvrige deltagende virksomheder, på overordnet niveau.

Konferencen vil lægge alle resultaterne frem via en række indlæg, der sætter resultaterne ind i forskellige perspektiver.

Download programmet for årsmødet.

Tilmelding kan ske via share.madebydelta.com eller ved at sende en e-mail til foreningens sekretær Kristine Ploug på kap@delta.dk eller på tlf. 72 19 44 44.Tid og sted

Dato:  17. november 2014
Tid:  Kl. 9.00-18.00
Sted:  RUC, Universitetsvej 1, 4000 Roskilde
Pris:  Gratis for Tecpoints medlemmer og 1500 kr ekskl. moms for ikke-medlemmer
Kontakt navn:  Kristine Ploug, tlf. 72 19 44 44
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet