Få hjælp til din OrganiCity-ansøgning


InfinIT inviterer i regi af OrganiCity-projektet til en workshop i Aarhus, hvor du kan få hjælp til at ansøge om midler til smart city-eksperimenter. 

  
OrganiCity Call er åben! Det er nu muligt at søge op til 60.000 Euro til at kickstarte eksperimenter, der finder sted i en af OrganiCitys tre testbyer: Aarhus, London eller Santander.

Er du interesseret i at søge, men har brug for hjælp med din ansøgning? OrganiCity afholder en åben ansøgningsworkshop, hvor OrganiCity-partnerne vil være til stede for at hjælpe dig.

På workshoppen den 11. maj fra 12:00–15:00 kan du få svar på juridiske og tekniske spørgsmål ved en række forskellige stationer, og man kan få hjælp til at udforme ansøgningen og indgå i eventuelle samarbejder på tværs.

Program for ansøgningsworkshoppen

  • Kl. 12–13: ”Mød din partner”-workshop. Vi byder på en sandwich undervejs.  
  • Kl. 13–15: Stationerne er åbne. Du kan komme og gå, som du vil.
  • Kl. 15: Workshoppen lukker.

Tilmelding

Ønsker du at deltage i ”Mød din partner”-workshop, begynder arrangementet kl. 12. Ellers kan du komme, som det passer dig. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi bede dig om at beskrive de udfordringer, du står med, når du tilmelder dig. 

Det er gratis at deltage. Tilmelding sker via Innovationsnetværk Service Platform senest den 9. maj kl. 9:00.

Om OrganiCity

Vi bliver flere og flere mennesker i byerne men har færre ressourcer til rådighed. Samtidig stiger kravene til bæredygtighed, service og livskvalitet. Vi tror på, at disse udfordringer bedst kan løses sammen i en såkaldt co-creation (samskabelses-) proces.

Derfor er de tre byer, Aarhus, London og Santander, gået sammen i projektet OrganiCity og er blevet forbundet af en stor mængde datakilder, værktøjer og services, som gør det muligt at lave samarbejder og eksperimenter med smart city-teknologier. Samtidig har OrganiCity lavet omfattende research og talt med en lang række mennesker i blandt andet Aarhus om, hvilke af byens udfordringer ens eksperiment kunne tage fat i. 

De udfordringer kan man læse mere om på websitet www.organicity.eu, hvor man kan finde opslaget, mere information om ansøgningsprocessen, samt en liste over værktøjer og services.

Organicity Aarhus-teamet består af: InfinIT, Alexandra Instituttet, Innovationsnetværk Service Platform, Aarhus Universitet og ODAA. OrganiCity er støttet af EU.

Sådan ansøger man

Man kan søge om støtte i to forskellige kategorier:

  • Den første kategori tilbyder op til 60.000 Euro og har ansøgningsfrist 29. juni 2016.
  • Den anden kategori er målrettet mindre eksperimenter og har løbende deadlines. Her tilbydes op til 10.000 Euro med ansøgningsfrister 29. juni, 19. september og 1. november.

Kan man ikke finde svar på sit spørgsmål om f.eks. OrganiCity-værktøjerne eller ansøgningsprocessen på www.organicity.eu, kan man skrive til OrganiCitys helpdesk på helpdesk@organicity.eu

Følg også OrganiCity på Twitter og Facebook

 

 Tid og sted

Dato:  11. maj 2016
Tid:  12:00 – 15:00
Sted:  DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Rikke Lillelund Wetterstrøm
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet