Få hjælp til din OrganiCity-ansøgning


InfinIT inviterer i regi af OrganiCity-projektet til en workshop i Aarhus, hvor du kan få hjælp til at ansøge om midler til smart city-eksperimenter. 

  

OrganiCity inviterer til workshop om de kommende to Rolling Open Calls, hvor du kan søge op til 10.000 Euro til at kickstarte eksperimenter i en af OrganiCity tre testbyer: Aarhus, London eller Santander. Der er deadline for ansøgning hhv. den 19. september og den 1. november.

Er du interesseret i at søge men har brug for hjælp med din ansøgning? Så deltag i vores workshop i Aarhus den 1. september, hvor OrganiCity-partnerne vil være til stede for at hjælpe dig. På workshoppen kan du få svar på juridiske og tekniske spørgsmål ved en række stationer. Du kan også få hjælp til at udforme ansøgningen og indgå i eventuelle samarbejder.

Program

  • Introduktion: Hvad er OrganiCity, "mød din partner"
  • Åbne stationer: Jura, ansøgning, tools, co-creation

Tilmelding

Tilmelding foregår via Innovationsnetværk Service Platforms hjemmeside.  

Mere information

Har du spørgsmål til f.eks. OrganiCity-værktøjerne eller ansøgningsprocessen, kan du finde flere oplysninger på www.organicity.eu, eller du kan skrive til OrganiCitys helpdesk på helpdesk@organicity.eu

Følg også OrganiCity på Twitter og Facebook

 

De bedste hilsner
OrganiCity-teamet


Partnerne bag OrganiCity Aarhus
Partnerskabet bag OrganiCity Aarhus består af Innovationsnetværk Service Platform, InfinIT, Alexandra Instituttet, Aarhus Universitet og ODAA. 
Læs mere om EU-projektet OrganiCity på www.organicity.eu.Tid og sted

Dato:  1. september 2016
Tid:  8:30–10:00
Sted:  DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Rikke Lillelund Wetterstrøm
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet