Fremtidens Vækstpotentiale – Internet of Things


InfinIT afholder årets IoT-konference i samarbejde med ComputerWorld, BrainsBusiness, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft og it-forum.Vores samfund i dag udvikles med exceptionel fart. Vi vil i de kommende få år opleve intet mindre end en revolution inden for connectivity af almindelige ”døde ting”, som vil betyde en mængde af data, som vi endnu ikke har set magen til. Internet of Things (IoT) er den næste revolutionerende it-bølge, som er er over os.

IoT er således et globalt forretningsområde af uhørte dimensioner. Men udnyttelsen af IoT i virksomheder ligger fortsat på et ret lavt niveau, og mange virksomheder befinder sig stadig i en pilotfase.

På denne konference sætter vi spot på udviklingen og forretningsmulighederne inden for IOT.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig både til virksomheder, der har lyst til at grave sig dybt ned i teknikken, og til dem, der ønsker at få et overblik over mulighederne.

Det får du med hjem

  • Få mulighed for at lære af virksomheder, som allerede har og anvender IoT-løsninger, og hør mere om de erfaringer, de har gjort sig, samt om forretningspotentialerne på området!
  • Hør om den nyeste forskning på området – hvor langt er man med forskning og udvikling inden for området – og hvilken fremtid tegner sig for os!
  • Hør eksperter på området udtale sig om vækstpotentialet og spillereglerne på et felt, som man hverken kan eller må overse!

Arrangementets Keynote Speaker er Stefan Hyttfors, der er taler og rådgiver inden for forretningsudvikling i et Network Society.

Program og tilmelding

Du finder hele programmet på Computerworld, hvor du også kan læse om de enkelte oplægsholdere. Tilmelding foregår ligeledes via Computerworld 
– og det er gratis at deltage! Læs mere om betingelser i boksen t.h.


Arrangører

 

                     
   


Tid og sted

Dato:  7. juni 2016
Tid:  8:30 – 16:15
Sted:  Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Aarhus C
Pris:  Deltagelse er uden beregning. Ved udeblivelse opkræves et no show-gebyr på 500 kr. ekskl. moms.
Kontakt navn:  Berit Brendborg
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  1. juni 2016

Se alle Infinit arrangementer


InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet