Future Briefings 1: The Internet of Brains


BrainsBusiness og InfinIT inviterer til det første arrangement i en ny temarække Future Briefings, hvor vi sætter spot på, hvad der sker, når vi forbinder vores hjerner til hinanden – til AI (artificial intelligence) og til robotter.

Gå ikke glip af denne mulighed for at få et indblik i, hvilke teknologier vi vil se i samfundet i fremtiden - og ikke mindst hvordan du kan udnytte disse teknologier i dine produkter, services og arbejdsprocesser for at sikre din fremtidige vækst og position på det nationale og internationale marked.

Tænk, hvis du kunne...

  • optimere dit salg ved at læse dine kunders tanker
  • optimere din kundeservice ved at anvende AI i din service- og supportafdeling
  • koble dine medarbejderes hjerner sammen med robotter - eller din webshop sammen med dine kunders hjerner

Det er faktisk ikke så science-fictionagtigt, som det måske lyder! 

Kom med og få et spændende indblik i disse nye teknologier, når vi har inviteret to af landets førende på området - professor Lars Kai Hansen fra DTU Compute og en repræsentant for en af Danmarks største virksomheder - til Aalborg den 21. juni.

Dagens program

14.00    Kaffe, registrering og netværk
14.30  

Lars Kai Hansen, professor, DTU Compute - "The Internet of Brains"
Hvad kommer der til at ske, når vi kan forbinde vores hjerner til hinanden, til kunstig intelligens (AI) og til robotter? Lars Kai Hansen vil på baggrund af den seneste forskning inden for tankelæsning og hjernestimulation belyse, hvor vi er i dag. Endvidere vil han i sin præsentation demonstrere, at direkte kommunikation hjerne-til-AI og hjerne-til-hjerne er både muligt og brugbart.
Se mere her.

15.00   Pause og netværk
15.15  

IBM - "Den kognitive æra"
Ifølge Gartner vil 75% af alle større virksomheder have en eller anden form for kognitiv software installeret ved udgangen af i år. Ifølge oplægsholderen, der til daglig arbejder med IBMs kognitive teknologier i mange forskellige industrier, er der absolut noget om snakken. Kunderne efterspørger alt fra muligheden for at lave analyser på ustruktureret data i fx medicinalindustrien, til chat bots og kognitive beslutningsstøttesystemer.

Oplægsholderen vil fortælle  om, hvordan IBMs kognitive teknologier fungerer, og hvad man kan bruge det til. Der gives eksempler på, hvordan Watson i dag bygger bro imellem fysiske og digitale verdener, og hvordan det kan være med til at ændre produkter, services og måden vi arbejder på.

15.45   Opsamling og tak for i dag

Tilmelding

Tilmelding foregår via BrainsBusiness.

 


                    


Tid og sted

Dato:  21. juni 2017
Tid:  14.00-16.00
Pris:  Læs mere på BrainsBusiness
Kontakt navn:  Berit Borup Brendborg
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet