Gløgg-gå-hjem-møde om bæredygtig global innovation


FNs Globale Verdensmål har du sikkert hørt om. Bæredygtig innovation har du sikkert også hørt om. Men har du helt tjek på, hvordan verdensmålene og bæredygtig innovation kan skabe nye udviklings- og forretningsmuligheder i din virksomhed?

Tag en eftermiddag fri fra juleræs, og kom til gå-hjem-møde, hvor du vil høre om de mange spændende potentialer, der findes i at arbejde med verdensmålene og bæredygtig innovation. Du vil med afsæt i Væksthus Hovedstadsregionens nyeste publikation Grøn Business høre om de mange muligheder for at fremme grøn værdiskabelse og innovation i din virksomhed. Oplægget byder også på eksempler på virksomheder, der allerede er godt i gang.

Steen Hildebrandt, som er professor på Aarhus BSS og har udgivet bogen Bæredygtig Global Udvikling – FN’s 17 Verdensmål i et dansk perspektiv, vil introducere os for verdensmålene og han vil udfordre måden, der tænkes vækst i virksomheder.

Climate-KIC er et stort europæisk initiativ for at fremme bæredygtig innovation. Peter Vangsbo vil fortælle om deres arbejde og om deres spændende Future City Project, som vil finde sted under det store C40 møde i København næste år.

Du vil høre erfaringer fra en virksomhed, der har taget skridtet med succes.

Og du vil høre om Clean Green Plan, hvor virksomheder kan få tilskud til rådgivning om grøn omstilling. Så er du virksomhed eller rådgiver, bliver det nu endnu lettere (og billigere) at fremme den grønne innovation.

 

 

Program

15.00 Velkommen v. Lea Schick
15.10 Grøn Business v. Trine Plambech
15.40 Vækst og Verdensmålene v. Steen Hildebrandt
16.10 Pause - Gløgg
16.30 Climate-KIC og Future City Project v. Peter Vangsbo
16.45 Virksomhedserfaringer
v. Søren Bødker, Co-founder & CEO Visblue
17:00 CLEAN Clean Green Plan v. Claus Meineche
17.10 Diskussion
17.30 Networking

 Tid og sted

Dato:  17. december 2018
Tid:  Kl. 15.00-17.30
Sted:  Alexandra Instituttet, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, lokale Ada 333
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Lea Schick, tlf. 27 26 54 79
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  13. december 2018


Se alle Infinit arrangementer

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet