Inno-Drone Kick-off konference


Muligheder og udfordringer i anvendelsen af innovative drone-teknologier. Sæt kryds i kalenderen d. 31. maj 2017 til Inno-Drone-konsortiets kick-off-konference.

Her samles danske virksomheder indenfor byggeri, landbrug, fremstillingsindustri, energi/offshore og miljø samt innovationsnetværk, vidensinstitutioner og GTS’er for at sætte fokus på hvilke udfordringer og muligheder, der er i anvendelsen af innovative droneteknologier. Målet er at synliggøre markedspotentialet inden for de fem brancheområder.

Forretningsledere, såvel som ledende teknologieksperter og innovations-skabere vil præsentere dybdegående viden og analyse på trends og spirende teknologier, samt give dig overblik over markedet og dets muligheder.
Som forretningsleder vil du få viden om, hvordan droneteknologi kan løse komplekse udfordringer inden for din organisation.

Konferencen er målrettet aktører fra virksomheder i alle størrelser, såvel som offentlige institutioner og videninstitutioner. Formålet er at fremme industrialiseringen af droner, og dermed øge det vækstområde med
stort erhvervsmæssigt potentiale, som droneteknologi udgør.

På konferencen vil der blive chance for at målrette interessen mod de af de fem brancheområder, som du finder interessante, og du får mulighed for at styrke dit netværk indenfor dronebranchen og dennes teknologiske forsknings- og fagområder.

Se det fulde program og tilmeld dig her.Tid og sted

Dato:  31. maj 2017
Sted:  Cortex Park 26, 5230 Odense M
Kontakt navn:  Martin Søndergaard, tlf. 61 37 05 63
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet