Inspirationsworkshop: AR/VR i produktions- og handelsvirksomheder og i turisme- og oplevelsesbranchen


Du kan tjene penge på at arbejde med AR-/VR-teknologier i din forretning. På denne inspirationsworkshop bliver du klogere på mulighederne og får inspiration med hjem!

Workshoppen er arrangeret af InfinIT i samarbejde med virksomheden Khora Virtual Reality og de to innovationsnetværk Service Platform og Invio – innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi.

Der tales i disse år ofte om de potentialer, der er i at udnytte teknologier som Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) til forskellige formål i handel, industri samt turisme- og oplevelsesbranchen. Men hvordan griber du det an som virksomhed, og hvordan omsætter du teknologierne til værdi i din forretning? Hvad er mulighederne og udfordringerne, og hvad skal der til, for at du kan komme i gang? Det er temaet for denne inspirationsworkshop.

Konkrete anvendelser af AR/VR

Teknologierne kan f.eks. bruges til at:

  • instruere produktionsmedarbejdere i en konkret situation
  • servicere produkter, som allerede er i brug
  • træne og instruere medarbejdere i at bruge avancerede produkter
  • formidling på museer, attraktioner, destinationer etc.
  • ren underholdning i f.eks. forlystelsesparker, oplevelsescentre m.m.

AR lægger et visuelt digitalt lag oven på et virkeligt miljø. VR giver adgang til et computerskabt miljø.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i workshoppen, og du tilmelder dig via innovationsnetværk Service Platform:

Om inspirationsworkshoppen

På workshoppen stiller vi skarpt på mulighederne og hjælper dig med at identificere potentialer og udfordringer, så du kan anvende teknologierne i din virksomhed.

Du får bl.a:

  • Et overblik over mulighederne inden for AR-/VR-teknologier – og hvordan og hvornår de giver mening for din virksomhed. Det kan eksempelvis være, om de er til ren underholdning, forbedring af en service eller træning af medarbejdere
  • Svar på hvordan du løbende kan udvikle din forretning med udgangspunkt i dine nuværende services
  • Svar på hvordan du kan skabe værdi for både dine kunder og din virksomhed ved at anvende AR- og VR-teknologier

Målgruppe

Målgruppen er virksomheder – gerne produktions- og/eller handelsvirksomheder eller virksomheder inden for turisme- og oplevelsesbrancherne, som arbejder med kommunikation, brugerinteraktion, after sales og service, træning af medarbejdere eller oplevelser m.m. I er måske nysgerrige på mulighederne eller har gjort jer nogle indledende overvejelser om, hvordan AR/VR kan skabe værdi for jeres serviceforretning.


Arrangører

Workshoppen er arrangeret af InfinIT i samarbejde med virksomheden Khora Virtual reality, Innovationsnetværk Service Platform og Invio – innovationsnetværk for oplevelsesøkonomiTid og sted

Dato:  17. april 2018
Tid:  10:00 - 14:00
Sted:  Khora Virtual Reality
Høkerboderne 8
1712 København
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Rikke Wetterstrøm Innovationsnetværk Service Platform
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet