Konference: Copenhagen Urban Arena


 

InfinIT og innovationsnetværket Smart Energy er partnere i konferencen Copenhagen Urban Arena den 2. juni.

Konferencen er et nyt samlingspunkt for bygge- og ejendomsbranchen og tilbyder flere konferencespor, et udstillingsområde med stande og events, samt netværksmulighed med nogle af branchens mest spændende aktører. 

Nye projekter, investeringer og muligheder i ejendomsbranchen vil blive præsenteret på Copenhagen Urban Arena hånd i hånd med ideer til byudvikling; der vil blive sat fokus på de vigtigste og mest aktuelle temaer med interesse for byplanlæggere, ejendomsudviklere, investorer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og rådgivere.

Copenhagen Urban Arena tilbyder tre forskellige spor og 10 spændende debatter med udgangspunkt i investeringer og byudvikling. Der er hele dagen mulighed for at cirkulere mellem konferencesporene og i udstillingsområdet. 

Konferencen er opdelt i tre spor

  • Første spor er et Investerings- og lokaliseringsforum, der sætter fokus på det professionelle ejendomsmarked i et byudviklingsmæssigt perspektiv. Her vil eksperter give deres syn på de aktuelle markedsmuligheder og fremtidige potentialer, nødvendige strategier, finansieringsmuligheder og investeringsretninger.
     
  • I andet spor bliver der tale om et Byudviklings- og urbaniseringsforum, som sætter fokus på de overordnede tendenser, der kommer til at præge fremtidens byudvikling. I dette forum giver en række eksperter deres bud på, hvordan nutidens byer løser fremtidens udfordringer, og hvordan det samtidig skaber værdi for både indbyggere, udviklere, erhvervsliv, miljø, energiforbrug og byliv som sådan.
     
  • I tredje spor bliver der mulighed for at høre det sidste nye fra branchen i et Speakers Corner, der i kombination med udstillerevents vil give et bud på de sidste nye trends og tendenser fra ejendomsbranchen.

Mere information og tilmelding

Gå ind på konferencens hjemmeside og læs mere om programmet og oplægsholderne. Her kan du også finde information om, hvordan du kan deltage som udstiller. Tilmelding foregår ligeledes via hjemmesiden.  


 

Målet med Copenhagen Urban Arena

Målet med Copenhagen Urban Arena er at skabe en fælles platform i bygge- og ejendomsbranchen, hvor de bedste tiltag og ideer i Danmark kan vises frem i et eksklusivt format, debatteres i rundbordsdiskussioner og deles i netværk.

På Copenhagen Urban Arena deltager lokale og nationale aktører og rådgivere. Arrangementet samler de forskellige initiativer fra kommuner i regionen, foreninger og private aktører i et markant forum af høj kvalitet, der kan tiltrække hele branchen såvel som offentlige myndigheder, investorer, byudviklere, producenter, rådgivere og andre beslutningstagere.

For at fastholde den positive udvikling i Greater Copenhagen-regionen er et forum for investering og udvikling i ejendomsmarkedet en vigtig driver. Netop ved at have et markant forum i København, hvor regionens vigtigste offentlige og private aktører kan mødes og promovere sig selv og regionen, skabes der en attraktiv mødeplads og dermed mulighed for at udveksle de gode ideer og skabe yderligere interesse for regionen og områdets muligheder.

Dermed bliver der konceptmæssigt tale om en lokal dansk begivenhed i lighed med de større platforme for netværk, som man kender fra ejendomsmesser i Frankrig, Tyskland og Sverige.

 Tid og sted

Dato:  2. juni 2016
Tid:  9:00 - 18:00
Sted:  Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 København
Pris:  1990 kr. pr. person ekskl. moms. Medlemmer af Estate More Club deltager gratis.
Kontakt navn:  Pia Schønning
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet