Cyber Security 4.0


Cybersecurity 4.0 er en konference, der fokuserer på trends, betingelser, udviklingspotentiale og forretningsmuligheder inden for cyber-sikkerhed. Konferencen afholdes af Alexandra Instituttet, InfinIT, Inno-Pro, Innovationsnetværk for Finans IT og it-forum. 

Formålet med konferencen er at etablere et fælles grundlag - på tværs af sektorer og brancher - for løsninger og vækst inden for cyber-sikkerhed.

"Cyberspace" er i udvikling som aldrig før, og dermed er mulighederne med det også større end nogensinde. Mulighederne er imidlertid betinget af, at cyber-sikkerheden ligeledes udvikler sig med samme hast.

Derfor er der et akut behov for, at offentlige institutioner, forskere og private it-virksomheder går sammen om at finde langtidsholdbare løsninger inden for cybersecurity. Forhåbentlig kan denne konference være startskuddet for sådanne løsninger. Konferencen afholdes på engelsk.

 


Organisers

  

 
   
    

    


Venue

 
Tid og sted

Dato:  30. november 2016
Tid:  9:00-16:30
Sted:  Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Aarhus C
Pris:  Participation is free of charge. PLEASE NOTE: No-show fee of DKK 500 will be charged.
Kontakt navn:  Berit Borup Brendborg
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  27. november 2016

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet