Kunstig intelligens for fremtidens kundeservice


Vi byder indenfor til en eftermiddag med ekspertviden om, hvordan du kan forbedre din kundeservice ved hjælp af big data, kunstig intelligens og andre digitale værktøjer. Vi vil give dig inspiration til, hvordan du kommer i gang med at gentænke din kundeservice til den digitale tidsalder.  

“I 2020 vil kunder klare 85% af deres henvendelser
til kundesupport uden at interagere med et menneske”

Sådan skriver Gartner i en nyligt publiceret rapport.
 
Den tid, hvor kundeservice handlede om kundesegmentering og personaer er forbi! Kundesupport skal i dag være langt mere personificeret og målrettet. Moderne forbrugere har tårnhøje forventninger til support og kundeservice. Man skal kunne komme i kontakt med virksomheden, når og hvor man har brug for det.

Al kontakt via hjemmeside, chatbot, sociale medier, tlf, email m.m. skal være personlig og tilpasset den enkeltes behov, ligesom informationer om produkter skal være relevante og ramme præcist for at fange forbrugerne. Kundesupport skal allerhelst være proaktiv og identificere problemerne (og gerne fikse dem), før kunden selv opdager problemet. Er kunden utilfreds, spredes det lynhurtigt på de sociale medier. Dette stiller helt nye krav til kundesupport!

Heldigvis vrimler det med nye smarte løsninger og teknologier, der kan effektivisere og forbedre din kundeservice. Det helt hotte inden for kundesupport er kunstig intelligens, der forventes at forandre måden drastisk, hvorpå man servicerer kunderne, ligesom det skaber nye forretningsmuligheder. I Gartners rapport svarer 89% af de adspurgte CEOs, at kundeservice er deres vigtigste konkurrenceparameter.

Disse muligheder vil vi gerne gøre tilgængelige for danske virksomheder, offentlige instanser og organisationer. Vi har derfor inviteret en række eksperter og virksomheder til at præsentere nogle af de nyeste og mest effektive værktøjer, der er til rådighed for at optimere og kvalitetssikre din kundesupport. Du bliver introduceret for konkrete koncepter og løsninger, der kan tages i brug med det samme - hvordan sikrer man eksempelvis kortere svartider og en mere personlig support?

Vel mødt!

Program (under udvikling)

15.00

Velkommen og intro til AI
Stephen Alstrup, Professor på DIKU

Session 1

Kundesupport gennem kunstig intelligens – de mange fordele
SupWiz

Kundesupport og NLP/AI
Anders Søgaard, Professor DIKU

Robotter og AI = fremtidens kundeservice
Stefan Andreasen, SmartRPA

Erfaring med AI og NLP til borgerservice
Søren Ahrensberg, Københavns Kommune

 

Session 2

Vision for Danmarks største kundeservicevirksomhed
Jakob Sassersen, NNIT

En virksomhed mere (TBA)

Den personlige kundeservice – Personas vs. kunstig intelligens
Rikke Koch, Valtech

Paneldebat og QA

17.30-18.30

Øl, vin, snacks og networking

 

Eventet er organiseret i samarbejde med Datalogisk Institut, Københavns Universitet.
Tid og sted

Dato:  30. maj 2018
Tid:  Kl. 15.00-18.00
Sted:  DIKU, Nørre Campus København
Pris:  Arrangementet er gratis men tilmelding er påkrævet.
Kontakt navn:  Lea Schick, tlf. 27 26 54 79
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  27. maj 2018


Se alle Infinit arrangementer

InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet