LEADIT & USEIT


Konferencen LEADit & USEit sætter fokus på den digitale udvikling, som er godt i gang med at påvirke alt omkring os. Fra virksomheder, jobs, produktudvikling og strategi til familier, sundhed og undervisning.

Dagen præsenterer dig for en række afgørende trends, som allerede er ved at ændre verden, og du får indblik i konkrete cases og bliver guidet i afgørende fokusområder, som kan betyde knald eller fald for din virksomhed eller organisation de næste 5 år.

Du kan bl.a. møde

Moderator og oplægsholder Christiane Vejlø, som er en af Danmarks stærkeste profiler indenfor digitale trends. Christiane står bag den populære techblog Elektronista og sidder i regeringens Disruptionråd. Til LEADit & USEit introducerer Christiane dig for essentielle digitale trends, som ændrer verden. Du går derfra med konkrete bud på, hvad der virkelig skal til for at skille sig ud blandt et hav af konkurrenter og krævende digitale brugere.

Om konferencen

Konferencen er bygget op omkring et fælles spor med to breakout-sessioner, hvor du kan vælge mellem:

  1. LEADit om at bygge og lede digitale organisationer, der arbejder på helt nye måder og skaber en kultur, der belønner eksperimenter og hastighed, og som kan tiltrække og fastholde digitale talenter.

  2. USEit om at skabe forretning og kundeoplevelser i en digital tidsalder, hvor loyaliteten er væk, alt er globalt og kunderne har magten.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.

Konferencen afholdes i et samarbejde mellem Silkeborg Kommune, Silkeborg Valley, it-forum og InfinIT.Tid og sted

Dato:  25. oktober 2018
Tid:  Kl. 12.00-17.00
Sted:  Campus Bindslevs Plads
Bindslevs Plads
8600 Silkeborg
Pris:  Medlemmer af IT-forum, BrainsBusiness, Innovation Silkeborg og Erhverv Silkeborg kr. 295. Medlemmer af InfinIT kr. 1.095. Øvrige 1.595 kr. Priser er ekskl. moms
Kontakt navn:  Laura Møller, tlf. 93 50 88 04
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  18. oktober 2018

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet