Leif Elgaard Høj, NNIT

Leif Elgaard Høj er teknologiarkitekt og teknisk forretningsudvikler og har mere end 7 års erfaring med udviklingen af forretningskritiske løsninger til offentlige og industrielle organisationer.
 
Hans primære fokus er anvendelse af kunstig intelligens og data til at understøtte skabelsen af nye innovative løsninger, der fremmer brugeroplevelser og/eller åbner op for nye forretningsområder.
For tiden arbejder han især med radikale innovations projekter, agile it-leverancer samt strategiske co-creation forløb med startup-virksomheder.  

Danmarks største kundeservicevirksomheds vision for fremtiden

Gennem vores partnerskab med SupWiz sikrer vi os, at vi er på forkant med fremtiden, så vi kan understøtte vores kunders vækst. Hør mere omkring, hvordan vi linker kunstig intelligens og machine learning ind i arkitektur, processer og den daglige ledelse i vores support center.


Tilbage til program


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet