MyData-konferencen i Helsinki


Kom med InfinIT til MyData-konference i Helsinki den 29. – 31. august 2018. InfinIT arrangerer en dansk delegation, der deltager med rabat. 

Sådan får du din InfinIT rabatkode

Når du har givet din interessetilkendegivelse nedenfor, vil du få tilsendt en rabatkode, som du skal bruge ved tilmelding til konferencen på mydata2018.org/registration

Med rabatkoden får du 5% rabat samt middag onsdag aften i Helsinki med de andre danske deltagere. Bemærk venligst, at rejse og ophold er for egen regning.


MyData-bevægelsen arbejder for at sikre, at vi som borgere får reel indsigt i og kontrol over, hvad vores persondata bliver brugt til, så der åbnes op for, at vores data kan bruges til at skabe værdi for enkeltpersoner og samfundet.

På konferencen deltager en blanding af virksomheder, offentlige organisationer, forskere og individer. Alle kan være med – det kræver ikke forhåndskendskab at deltage.

I løbet af de 3 dage, konferencen varer, vil du have mulighed for at høre om, hvad der foregår rundt om i Europa og resten af verden omkring forskellige aspekter af personcentreret brug af data, ligesom der vil være workshops og diskussioner, som du kan deltage i.

 Tid og sted

Dato:  29. august 2018 - 31. august 2018
Sted:  Kulttuuritalo
Helsinki
Finland
Pris:  Bemærk at rejse og ophold er for egen regning
Kontakt navn:  Berit Skjernaa
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  24. august 2018

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet