MyData-workshop: Dataanvendelse med individet i centrum


Bruger din virksomhed eller organisation personlige data? Går du med en idé om, hvordan der kan skabes værdi af data, I eller andre har liggende? Er du interesseret i at få et mere værdiskabende og helhedsorienteret perspektiv på arbejdet med personlig data end det, der lægges op til i persondataforordningen (GDPR)? 

Der er lukket for tilmelding.

Bemærk, at workshoppen afholdes på engelsk.

Program

Torsdag den 23. november: Workshop 16:30 - 19:30

  • På workshoppen får du mulighed for at få input og sparring fra fagpersoner og erhvervsdrivende, der i flere år har arbejdet med at sætte individet i centrum i brugen af persondata, bl.a. under begrebet ’MyData’.
  • Ud over et indblik i MyData-tilgangen byder workshoppen på faciliteret co-creation og netværk mellem danske virksomheder og det internationale MyData-fællesskab.
  • Der vil desuden være demonstrationer.

Torsdag den 23. november: Middag 19:30 - 21:00

  • Middag og networking.

Vær med i MyData-fællesskabet

MyData-fællesskabet består af virksomhedsrepræsentanter, offentlige aktører og forskere. Se erklæring om principper for MyData.

Workshoppen arrangeres af Alexandra Instituttet og InfinIT og er en del af et større arrangement for MyData-fællesskabet, der finder sted den 23. og 24. november i Aarhus.

Hvis du kender til MyData i forvejen eller kunne tænke dig at blive mere involveret, kan det også være relevant for dig at deltage i aktiviteterne den 24. november. Læs mere om indholdet i arrangementet her.

Kontakt Berit Naomi Skjernaa, hvis du ønsker at deltage i hele eller dele af fredagens program.


MyData handler om at sætte mennesket i centrum som adminstrator for egne data. MyData er et bredt begreb, som dækker over personlig datahåndtering, og som omfatter flere forskellige projekter og initiativer.

Det kan du læse mere om i vores whitepaper Skab digital tillid og værdi med MyData
Tid og sted

Dato:  23. november 2017
Tid:  Workshop: 16:30–19:30 Middag: 19:30–21:00
Sted:  INCUBA
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Lokale: Kantinen, etage 0
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Berit Naomi Skjernaa
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  20. november 2017

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet