OrganiCity second Open Call: Fra idé til ansøgning


Søg midler til smart city-eksperimenter, og vær med til at sætte dit præg på fremtidens Aarhus!

OrganiCity åbner nu for det andet Open Call og tilbyder at finansiere nye smart-city-eksperimenter med op til 60.000 Euro. Denne invitation er til dig, som gerne vil være med til at sætte dit præg på fremtidens Aarhus vha. data fra byen og Internet of Things. 

På dette arrangement fortæller OrganiCitys Aarhus-team om lokale byudfordringer i Aarhus, OrganiCitys dataplatform og tilgængelige tekniske værktøjer. Deltagere fra den tidligere runde af eksperimenter vil holde oplæg om deres eksperimenter, og hvad de lærte af dem. Til slut vil der være en Q&A-runde hvor vi besvarer spørgsmål om ansøgningsprocessen.

Kom og hør mere om OrganiCitys andet Open Call, find inspiration til jeres eksperimenter, og mød folk der deler din interesse!

Vi ses på Rampen/Den store trappe på Dokk1. Der er gratis adgang. 

Tilmelding foregår via Innovationsnetværk Service Platform.

Følg OrganiCity Aarhus på facebook.


I EU-projektet OrganiCity arbejder vi med Experimentation-as-a-Service. De første smart city-eksperimenter i Aarhus, London og Santander har tidligere modtaget støtte. Læs mere om nogle af Aarhus-eksperimenterne her.Tid og sted

Dato:  16. august 2017
Tid:  15:00–17:00
Sted:  DOKK1
Rampen/den store trappe
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
Pris:  Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig.
Kontakt navn:  Lasse Steenbock Vestergaard
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet