Sæt dit præg på næste ansøgningsrunde i OrganiCity


OrganiCity Aarhus inviterer til en workshop den 28. februar, hvor borgere, studerende og virksomheder kan være med til at sætte præg på den næste ansøgningsrunde i OrganiCity.

I EU-projektet OrganiCity arbejder vi med Experimentation-as-a-Service. I efteråret 2016 støttede vi de første Smart City-eksperimenter i Aarhus, London og Santander. Læs mere om nogle af Aarhus-eksperimenterne her.

I OrganiCity har vi et stærkt fokus på co-creation, og derfor har vi brug for din stemme til at tilpasse næste ansøgningsrunde, som åbner her til foråret. Måske overvejer du selv at søge med dit eget Smart City-eksperiment, måske har du lyst til at deltage i andres eksperimenter, eller måske søgte du i første ansøgningsrunde. Uanset hvad, så håber vi, du vil være med til at gøre OrganiCity endnu bedre for dig selv og os.

Der er et begrænset antal pladser til workshoppen (20 stk.), så derfor er tilmelding påkrævet. Bemærk at du skal være medlem af Service Platform for at kunne tilmelde dig, men det er hurtigt og nemt – og det koster ikke noget.

Læs mere om OrganiCity på www.organcity.eu.


Organicity Aarhus partnere:Tid og sted

Dato:  28. februar 2017
Tid:  15:00–18:00
Sted:  DOKK1
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus C
Niveau 2.2, Center for Innovation i Aarhus (CFIA)
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Kasper Noer Andersen
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet