Smart City Expo Barcelona


Kom med InfinIT til verdens førende messe for Smart City til halv pris!

  • Udbyg dit danske og internationale netværk inden for Smart City
  • Få et unikt indblik i de seneste Smart City-løsninger og deres anvendelse og potentiale
  • Få en fod inden for på nye markeder for dine egne Smart City-løsninger og -teknologier


I samarbejde med Enterprise Europe Network giver InfinIT dig nu mulighed for at få styr på den nyeste udvikling inden for et af tidens absolut hotteste emner samt at få et up-to-date indblik i de enorme forretningsmuligheder, som ligger gemt i udvikling og anvendelse af løsninger til fremtidens Smart Cities!
 
Deltag i den målrettede matchmaking under konferencens Brokerage Event og opnå adgang til messen til halv pris eller hele konferencen med 25% rabat. Ved Brokerage Event blev der sidste år holdt 850 individuelle møder med deltagelse af 300 personer fra 42 forskellige lande. Du udvælger på forhånd, hvem du gerne vil mødes med, og får således et skræddersyet, individuelt program, der måske kan åbne døren til din næste store kunde og/eller samarbejdspartner.
 
På messen inviteres du desuden til et eksklusive danske matchmaking-arrangement for IT-sektoren (med forplejning) arrangeret af InfinIT, besøg på Alexandra Instituttets stand på messen samt mulighed for kontakt til vores mange internationale samarbejdspartnere (mere information om denne del af programmet kommer senere). Vi arrangerer desuden en surprisetur til et innovativt sted i Barcelona, som du garanteret ikke ellers ville se.
  
Rejse og hotel arrangeres og bestilles af hver enkelt deltager for at sikre størst mulig fleksibilitet for den enkelte. Da der er rift om hotellerne, anbefales hurtig booking, se evt. www.hotels.com
 
Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme helt i front med løsninger til fremtidens Smart Cities!

Er du interesseret i at deltage så kontakt Merete Carlson, tlf. 20 75 71 45, email: merete.carlson@alexandra.dk

Læs mere om Smart City Expo 2016Tid og sted

Dato:  15. november 2016 - 17. november 2016
Sted:  Fira de Barcelona (Gran Via Venue)
Kontakt navn:  Merete Carlson, tlf. 20 75 71 45
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet