Stefan Andreasen, SmartRPA

Stefan Andreasen er en passioneret entreprenør, opfinder og networker med en solid baggrund I både teknologi- og forretningsudvikling. Med en baggrund som udvikler af computergrafik software startede han i Kapow i 1999, som på det tidspunkt var Europas største markedsplads for både, biler og ejendomshandel. Her blev de ting der var var til salg samlet fra tusindevis af websites ved hjælp af softwarerobotter. Dette udgjorde starten til Kapows produkt. I 2001 blev markedspladsen solgt fra og Kapow blev et pure-play software company - Kapow Software. 

SmartRPA, Robotter og AI = fremtidens kundeservice

Det endelige mål for digitalisering er at en kunde kan bestille varer, ændre i ydelser, få tilbud, osv, direkte på den kommunikationsform kunden fortrækker at bruge. Det kan være mobil, web, chat, telefon, eller sågar papir. Ved at bruge AI til at omsætte forespørgslen fra kunden direkte til handlingsbar logik der kan udføres af en software robot opnår man netop dette uden at skulle ændre i eksisterende systemer.

Tilbage til program


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet