Jens Roed Andersen

 

Jens Heyn Roed Andersen har i de sidste 15 år arbejdet med it-sikkerhed i erhvervslivet, bl.a. som it-sikkerhedschef hos Arla Foods og Energinet.dk. Han var med dengang it-sikkerhed var et emne kun få nørder beskæftigede sig og ledelsen ikke havde tid til. Det har givet indgående erfaring med hvordan it-sikkerhedsmæssige problemstilinger gennemføres i praksis. Han har arbejdet med it i mere end 20 år i diverse lederstillinger på såvel leverandør- som aftagersiden og har derfor et stort netværk. Jens Heyn Roed Andersen har en kandidateksamen i Statskundskab, som han har suppleret med en lang række sikkerhedscertificeringer.

Oplæg: Insidertruslen

Læs mere:

> SummIT 2015 forside
> Program
> Keynote speakere
> Udstillinger
> Find vej
> Kontakt
> Billeder fra dagen

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet