SummIT 2017 – Smart Society


På SummIT 2017 kan du få information og hands-on viden om de tekniske landvindinger inden for Smart Society samt forretningsmuligheder og potentialer på området.

Kom med til SummIT 2017 og få hands-on-viden om forretningsmulighederne og potentialerne i Smart Society, som allerede på nuværende tidspunkt er en stadig større del af samfundet.

  • Hvilke teknologier kommer til at tegne fremtidens smarte samfund, og hvordan kan du udnytte disse teknologier i din virksomhed og produkter/services?
  • Hvordan vil du udvikle produkter og services, som ikke blot udnytter de mange nye digitale muligheder, men som også er eftertragtede blandt kunder og forbrugere i fremtidens smarte byer og smarte samfund?
  • Hvilken betydning får en fremtidig smart infrastruktur inden for fx energiforsyning, transport, logistik, fiberforbindelse og meget mere for din virksomhed og omsætning?

Smart Society skaber nye løsninger på kendte og fremtidige udfordringer i forhold til at bo, arbejde og leve i samfundet.

Program

Følg med i programmet og læs om oplægsholderne på www.summit2017.dk.Tid og sted

Dato:  6. september 2017
Tid:  Heldagsarrangement
Sted:  DGI-byen i København
Pris:  Gratis. Der er et no-show gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved udeblivelse eller afbud efter 5. september 2017 kl. 12.00.
Kontakt navn:  Berit Borup Brendborg
Kontakt e-mail


Se alle Infinit arrangementer

InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet