SummIT 2018 - Digitalisering: Fra forskning og udvikling til innovation og vækst


Kom med til en dag, hvor du får hands-on viden om forretningsmulighederne og udviklingen i digitalisering – og tag gerne din kollega under armen.

Her vil I nemlig få konkret viden om, hvilke teknologier der er på fremmarch, og hvordan I bedst udnytter dem i jeres virksomhed.


 
På årets SummIT stiller vi skarpt på, hvordan virksomheder kan skabe nye forretningsmuligheder og vækst gennem big data, IoT, machine learning og cyber security.

Forskningen inden for disse nye teknologier buldrer derudaf, og teknologierne ligger i toppen af Gartners Hype Cycle. På SummIT 2018 vil vi bevæge os bag om hypen og i stedet tilbyde indsigt i konkrete virksomhedscases, der har formået at omsætte den nyeste forskning til konkrete forretningstiltag.

Ud over spændende keynote speakers vil dagen byde på en række temasessioner inden for IoT, cyber security, big data og machine learning. Her vil du få mulighed for at få demonstreret, hvordan teknologier er blevet bragt i anvendelse samt indgå i dialog med eksperter på området og diskutere, hvordan deres viden kan omsættes i din virksomhed.

Sidst, men ikke mindst, vil vi slutte af med et kig ud i fremtiden – hvilke nye teknologier og trends vil udfordre og skabe nye potentialer for dansk erhvervsliv i de kommende år?
 

Hvad får du ud af at deltage?

  • Viden om ny teknologi
  • Indsigt i hvordan nye teknologier gøres operationaliserbar
  • Indsigt i den nyeste forskning
  • Erfaring fra virksomheder
  • Inspiration og konkret viden til ny forretningsudvikling
  • Viden om fremtidens teknologi- og forretningsudvikling

Det hele sker, når Innovationsnetværket for it – InfinIT igen i år afholder SummIT.

Sæt foreløbig kryds i kalenderen - programmet for dagen samt tilmelding følger snarest.Tid og sted

Dato:  6. december 2018
Tid:  kl. 10.00-17.30
Sted:  Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Laura Møller
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  3. december 2018


Se alle Infinit arrangementer

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet