Få indsigt i iBeacon


InfinIT og it-forum inviterer til en eftermiddag, hvor du kan få indsigt i den spændende teknologi bag iBeacon. Til arrangementet vil der blive præsenteret relevante cases fra konkrete anvendelsesområder og løsninger. iBeacons giver helt nye muligheder for stedbestemt kommunikation på smartphones og til lokalisering af genstande.

Teknologien benyttes i dag primært til mobil markedsføring i detailhandlen, men udbredes netop nu til nye områder, såsom individuel vejvisning/guidning i bygninger, optimering af services, formidling af historier på museer, attraktioner, og i naturen hvor der ikke er internet.

iBeacons er en afgrænset anvendelse af Bluetooth Low Energi (BLE)-standarden. BLE har mere at byde på ud over blot at være en lokaliseringsteknologi. BLE kan kobles med sensorer, f.eks. temperatursensorer, hvor minimum- og maksimumtemperaturen under en forsendelse kan aflæses fra en standardmobiltelefon osv.

Du kan møde

Tejs Scharling, leder af Pervasive Positioning Lab på Alexandra Instituttet, der vil fortælle om iBeacons, og hvordan de placerer sig i forhold til andre lokaliseringsteknologier.

Program

  • Velkomst
  • Introduktion til iBeacon, v./Tejs Scharling
    iBeacons, og hvordan de placerer sig i forhold til andre lokaliseringsteknologier
  • Case1: Stedbestemt formidling af viden eller kundetilbud
  • Case2: Vejvisning
  • Perspektiv: BLE som trådløs sensor/netværk

Tilmelding

Tilmelding foregår via it-forums hjemmeside.

 

       

   

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder inden for oplevelser, detailhandel samt virksomheder, der er interesseret i nye services, arbejdsregistrering, 'wayfinding' eller logning af vitale produkter mm.

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med it-forum.Tid og sted

Dato:  23. september 2015
Tid:  14:30-17:00
Sted:  Erhvervsakademi Lillebælt
Boulevarden 25
7100 Vejle
Lokale E321
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Jacob Rolf Jensen
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet