Get FIT Aalborg cybersikkerhed


Brainsbusiness, CFIR, Innovationsnetværket for Finans IT og InfinIT inviterer til event om cybersikkerhed. Hvilke cybertrusler står danske virksomheder overfor og er du klar til at imødegå dem? Hvilke kompetencer har din virksomhed brug for?Cyber- og informationssikkerhed er en hastigt voksende samfundsmæssig udfordring. Cyberangrebene bliver mere vedholdende og komplekse og de it-kriminelle mere organiserede og professionelle. Det har vi set gennem en lang række angreb på virksomheder og offentlige myndigheder gennem de seneste år. Kommuner og virksomheder, der får låst og krypteret deres data af hackere.
 
På dagen kan du få et opdateret trusselsbillede og høre mere om nogle af den viden og kompetencer din virksomhed har brug for at imødegå truslerne. Du kan høre oplæg fra nogle af de toneangivende aktører på området og høre om den cybersikkerhedsuddannelse som Aalborg Universitet har udviklet sammen med en række andre universiteter.
 
Arrangementet er en del af det Nationale Netværkssamarbejde om Cyber- og Informationssikkerhed, der samler aktører på tværs af universiteter, offentlige myndigheder, virksomheder og brancher for at udvikle samarbejde, uddannelse, og forskning på området i Danmark.

TILMELD

TILMELProgram

13.00   Registrering

13.30   Velkomst

13.40   Det nationale netværkssamarbejde om cyber- og informationssikkerhed og kortlægning af uddannelse.
Anders Pall Skött, CFIR Innovationsnetværket for Finans IT

13.50   Trusselsbilledet i Danmark

14.20   Juridiske problemstillinger og cybercrime

14.40   Pause

15.00   Hvilke kompetencer har virksomheder brug for inden for cyber- og informationssikkerhed? Om IT-Vests uddannelse i cybersikkerhed. Lektor Rene Rydhof Hansen, Aalborg Universitet

15.20   Debat om kompetecer og udfordringer i cybersikkerhed

16.00   Sandwich og netværk

16.30   Tak for i dag

Tid og sted

Dato:  18. august 2015
Tid:  Kl. 14.00-17.00 (registrering fra kl. 13.30)
Sted:  Aalborg TBA
Pris:  Gratis. Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på 350 kr ekskl. moms
Kontakt navn:  Rene Rydhof Hansen, tlf. 99 40 75 14
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  14. august 2015

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet