Smart City Hackathon


Erhvervsstyrelsen inviterer med InfinIT og en række partnere til Smart City Hackathon 2015 i København.

Det bliver din mulighed for at netværke på tværs af virksomheder, studieretninger, kompetencer og interesser!

Datadreven vækst

Smart City Hackathon 2015 sætter it-folk, forretningsudviklere, forskere, studerende, virksomheder, iværksættere og domæneeksperter stævne omkring udviklingen af prototyper og koncepter, som kan danne grundlag for datadreven vækst i erhvervslivet.

Vi efterlyser en bred vifte af problemknusere - eksempelvis ingeniører, udviklere, designere og kommunikatører. Udover at give smart cities en hjælpende hånd, er hackathon din mulighed for at netværke på tværs af virksomheder, studieretninger, kompetencer og interesser.

Erhvervsstyrelsen er hovedsponsor under dette hackathon, hvor fokus er på smart citites, open & big data.

Formålet er at arbejde med og omkring spørgsmål som:

  •     Hvad er en smart city?
  •     Hvad er open og big data?
  •     Hvordan laver man penge på disse?
  •     Hvilke udfordringer og muligheder er der inden for disse områder?

Netværk med frontrunnere!

Hackathonet er et netværksarrangement, hvor du får mulighed for at møde de førende organisationer i Danmark, der forholder sig til smart cities og big & open data. Derudover får du mulighed for at arbejde sammen med konkurrenter og samarbejdspartnere, og du får inspiration til, hvordan du navigerer i smart city komplekset.

Pitch din case!

Vi vil have foruddefinerede cases leveret af partnerne, som vi pitcher indledningsvist under selve hackathonet. Derudover vil det også være muligt for deltagere at stille sig op og pitche egne ideer, som andre kan koble sig på. Man vil få 1 minut til at pitche sin ide.
Vind præmien!

Som afslutning på hackathonet vil vi afholde en pitching session, hvor alle aktive deltagere får mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med, og vores jury får mulighed for at få et indblik i de projekter, den skal vurdere.


Bliv partner!

Ønsker du at blive partner på arrangementet og få mulighed for at præsentere din problemstilling, kontakt da Rasmus Bækby, Alexandra Instituttet på e-mail rasmus.baekby@alexandra.dk. Partnerskab koster 25.000 kr. ekskl. moms og giver en række fordele.

Se listen over partnere her (nederst på siden).

 Tid og sted

Dato:  29. maj 2015 - 30. maj 2015
Tid:  Start: 29. maj 9:30 Slut: 30. maj 17:00
Sted:  KEA
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Pris:  Det er gratis at deltage. Bemærk venligst, at afbud senere end 1 uge inden arrangementet vil medføre opkrævning af 500 kr. i gebyr.
Kontakt navn:  Rasmus Bækby
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  25. maj 2015

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet