Internet of Things: Bliv klar til de nye muligheder og udfordringer


InfinIT er medarrangør, når Computerworld inviterer til konferencen Internet of Things: Bliv klar til de nye muligheder og udfordringer den 27. oktober i København. På konferencen sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.

En ny it-revolution banker på døren. Navnet er Internet of Things, og 2015 bliver året, hvor det for alvor går løs med det nye it-paradigme. På Gartners liste over de 10 vigtigste teknologi-trends i 2015 finder man 'computing everywhere' og Internet of Things på første- og andenpladsen, og det er ikke uden grund, at Internet of Things står på tærsklen til et mainstream-gennembrud:

  • Sensorerne har fundet vej til alt fra biler til sundhedsrelateret udstyr, energisektoren, fremstillingshaller og til helt almindelig forbruger-it som smartphones og tablets.
  • Understøttelse af trådløse forbindelser er blevet standard i stort set alle maskiner og komponenter i vores digitaliserede verden.
  • Regnekraften øges, og mere intelligente analyseværktøjer vinder frem.

Dermed er vejen banet for et helt nyt internet, hvor maskiner kommunikerer med hinanden, udveksler data og muliggør en hidtil uset grad af intelligens og automatik i netværket - samtdig med at de datakilder, man som virksomhed har til rådighed, skyder voldsomt i vejret.

Det får du ud af at deltage

Den store udfordring er dog stadig, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forrretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt - og hvordan man overhovedet kommer i gang med projekterne. Samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.

På konferencen Internet of Things sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.

  • Konkrete cases med danske virksomheder, der allerede har taget hul på Internet of Things.
  • Indsigt og gode råd fra eksperter.
  • Bliv klogere på de nye IoT-teknologier.
  • Deltag i round tables, hvor du kan få hjælp til dine konkrete udfordringer.
  • Netværk med dine kolleger fra branchen.

Program

Læs hele programmet på Computerworlds hjemmeside.

 Tid og sted

Dato:  27. oktober 2015
Tid:  08:30 - 14:30
Sted:  Park Inn by Radisson, Engvej 171, 2300 København S
Pris:  Det er gratis at deltage (bemærk dog no-show-gebyr).

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet